Gigt og laser

Gigt og laser

 - kan man få en bedre hverdag med gigt?

shutterstock_328098980
shutterstock_247619008
shutterstock_57616543

Gigt kan smertedæmpes af laser

 

Gigt er ikke kun een ting, men der er som bekendt forskellige typer af gigt.

 

Fælles for de forskellige gigttyper er dog, at smerterne kan dæmpes med laser.


For at afhjælpe gigtsmerter vil man skulle en behandlingsrække igennem.  

Den førtse behandlingsrække vil bestå af 12-16 behandlinger over en kort periode på 3-4 uger. Derefter vil det være individuelt, hvornår det vil være nødvendigt at få en række behandlinger igen. 


Der må forventes en behandlingsreaktion i starten, dvs. tiltagende smerte, som efterfølgende vil aftage, så smerterne dæmpes til langt under udgangspunktet. Behandlingsreaktionen skal ses som et godt tegn - et tegn på at det virker.


Ved slidgigt ses ofte inflammation. Inflammationen vil aftage og heling vil blive fremmet. 

Kommentar


Jeg har efterhånden hørt denne sætning fra mange: "Det der i hofterne (knæene, tæerne, nakken osv...) det er jo gigt, det må man bare leve med. Sådan er det."


Undskyld mig, det er ikke altid rigtigt!

Jeg har heldigvis haft fornøjelsen af at hjælpe ret mange af med smerter, som de bare troede at de måtte døje med, for sådan var det med alderen. 


Det kan godt være at det er gigt, det kan dæmpes med laseren. 

Det kan også være at det ikke er gigt. Måske er det hævelse under knæskallen, måske er det inflammation i et par led, og flere gange har det vist sig, at det rent faktisk var muskulære triggerpunkter. Altså overanstrengte muskler, som både gjorde at klienten følte sig øm, og havde indskrænket bevægelighed. 


Og alle tingene kan reelt afhjælpes ved laser. Medicinsk laser

Laser kan i mange tilfælde erstatte brugen af medicin, og de medicinske bevirkninger kan derved undgås. Laserbehandling giver ikke bivirkninger. 

Laseren kan medføre en behandlingsreaktion, som vil aftage.


Kost og motion

Er alfa omega for at din krop kan fungere godt. Altså den sunde kost, og den gode moderate motion og bevægelse. Få eventuelt hjælp fra en kostvejleder. 


fx: www.dinkostogsundhed.dk