• Velkommen hos

 Laserterapeuten.com

  •   - 2850 Nærum + 2100 København Ø.

Medicinsk laserterapi       

                                         

      Hjælper dig med heling og smertelindring

Hvad kan laserterapi ?

Laser er lysstråler


Laserlyset har en frekvens, som øjet ikke kan se.

Der findes mange forskellige frekvenser.


Denne powermedic laser benyttes til at overføre energi til de celler, som måtte være beskadigede.


Når celler er beskadigede skal de bruge brændstof til at blive raske. Dette brændstof kaldes ATP. Laseren overfører energien fra lyset ind i cellerne, så de kan danne ATP og kroppen kan aktivere endorfiner.


Dette samspil fremmer de naturlige helingsprocesser.

Kurven viser hvorledes helings processen boostes ved hjælp af laserKroppen heler sig selv


Vi kender alle sammen hvordan processen er når vi får et sår. Man har fx skåret sig. Det bløder. Blødningen stopper, det lukker sig, der dannes sårskorpe, der går nogle dage, og såret begynder at falde af. Og efter en rum tid, er vi helet op igen.


Denne process kan ske på mange niveauer, alt efter hvor og i hvor stort omfang vi er kommet til skade.


Men vi ved det, kroppen heler sig selv.


Lige sådan ved vi, at når vi har overanstrengt en muskel, eller har forstuvet noget - så går det væk efter noget tid med bl.a. hvile, kulde eller varme m.m..


Kroppen heler sig selv.


Laser hjælper kroppen med denne helings process. Laser tilfører de beskadigede celler energi til at regenerere sig selv med.


Men vi ved også, at nogen gange varer det meget meget lang tid. Alt for lang tid. Hælspore, tennisalbue,musearm,piske- smæld o.m.a. nogen gange føles det som om det aldrig forsvinder. 

Det bliver permanent.

Fx gigt, det er permanent. Det forsvinder ikke.


Men det gør jo stadig ondt.


Laser afhjælper både smerter ved akutte skader, og ved mange permanente skader på kroppen.


Laser tilfører de beskadede celler energi, så de kan begynde at hele sig selv, derved kan nogle skader undgå at blive til noget som føles som en permanent skade.


En del permanente skader kan smertelindres.
Det kan være nødvendigt med manuel behandling og manipulation af enten fysioterapeut eller kiropraktor ved direkte hold i ryg, nakke eller andet. Laseren kan ikke foretage fysiske korrektioner på kroppens  bevægeapparat.Hvis smerten er forårsaget af dårlige arbejdsstillinger eller belastende  bevægelser bør man selv ændre sine vaner. Det kan være en god ide med trænings øvelser evt. instrueret af en fysioterapeut.

Kontraindikationer

Desværre er det ikke alle

som bør behandles med laser 
At blive behandlet med laser er ufarligt, men ved kendskab til nedenstående tilstande, skal man ikke lade sig laserbehandle.

 


Epilepsi:

Epilepsi anfald kan forårsages af visse former for lyspåvirkninger. Laser er en lysstråle, og patienter med epilepsi bør ikke blive behandlet med laser, for at undgå risikoen for anfald.Graviditet:

Det er ufarligt at behandle gravide, for både mor og barn, men for at undgå tvivl, tilrådes det ikke at behandle gravide.Kræftpatienter:

Personer som er i kræftbehandling, bør følge den behandlingsplan, som deres kræft læge har lagt. Der er regler for hvem som må behandle kræftpatienter. Derfor kan kræftpatienter ikke laser behandles uden skriftlig samtykke fra og i samarbejde med deres behandlingsansvarlige læge.Psoriasis:

Laser har sesværre ingen virkning på psoriasis, og kan derfor ikke afhjælpes med laserbehandlinger. Psoriasis er en virkniong af at kroppen danner for mange hudceller, laseren giver cellerne yderligere energi, det har sporaiasisen ikke brug for , der er det celledlingen der skal dæmpes.


Hæmofili: 

Patienter med hæmofili og andre blod- og koagulerings sygdomme bør på nuværende tidspunkt ikke laserbehandles, da man ikke ved nok om hvilke  påvirkning det har på koagulationsevnen.Mørk hud, tatovering, modermærker:

Mørke hudområder optager mere varme.

Laserens lysstråle føles brændende på mørke områder, og kan derfor ikke behandles.Personer med metal-implantater:

som kunstigt knæ, hofte mm kan behandles.

Laserlyset har ikke indflydelse på metallet.